Ralph de JonghBIO: Ralph de Jongh, the Dutch singer/songwriter and Harry Muskee’s great Dutch blues discovery of the 21st century. As if in a trance, reveals the very depths of his soul in his concerts and recordings. In a style in which only Ralph de Jongh can perform, in a phenomenal atmosphere of sound, we dream back to the times of pre-war blues and the sixties of Keith Richards and Mick Jagger. Experience the incredibly beautiful portrait of a phenomenon. This is pure….This is Ralph de Jongh….This is Emotion. Musicmaker: “Ralph clearly is one of the best songwriters in The Netherlands.” 
Harry Muskee: “A rare talent” Lust For Life: “World class blues” Charlie Burchill: “A True spirit who plays directly from the heart.”  More >>

Ralph de Jongh is een muzikant die de liefhebbers van livemuziek graag zien op het podium.
Dit vooral om zijn weergaloze live-act. Ralph is een klasse apart en is een absolute sensatie om live te zien en te horen.

De blues stroomt rijkelijk door zijn aderen. In 2004 werd Ralph opgepikt door niemand minder dan Harry Muskee, die hem meenam op tournee als voorprogramma van zijn Cuby & The Blizzards.

Ralph heeft een unieke stijl van spelen, schrijft en produceert zijn eigen muziek, brengt die op zijn eigen label uit en hij speelt de blues op klompen .
Ralph legt als in een trance zijn ziel bloot tijdens zijn concerten. In een fenomenale atmosfeer van geluid, kunnen bezoekers al dromend terug naar de tijden van de vooroorlogse blues en de jaren zestig van Keith Richards en Mick Jagger.

Een van de beste songwriters van Nederland Music – :Maker Magazine
Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien -: Het Parool
“Een blues artiest van absolute wereldklasse”- Lust for Life

https://www.facebook.com/events/761024284387257/