Datum: Vrijdag 20220520 Tijd: 21:00:00 Prijs: Gratis toegang maar we vragen wel een bijdrage voor de show bij de ingang

BERT HEERINK & ANDRÉ BECKER


Ze spelen te gekke songs waardoor de mannen zelf beïnvloed zijn, maar uiteraard mag eigen werk van Bert niet ontbreken. Het belooft een muzikale rockavond te worden.

Bert Heerink

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jaren lang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook  met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproductuies. Tegenwoordig is Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.

André Becker

Bij de laatst genoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributesbands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland.

Akoestisch optreden Bert Heerink & André Becker ‘Heroes of Rock ’

Show is gratis te bekijken maar we vragen wel een bijdrage (richtlijn 10 euro) voor dit optreden, want deze beroeps muzikanten hebben 2 jaar lang geen inkomen gehad en het is zo te gek dat we ze nu bij ons samen mogen gaan zien spelen.