Datum: Zaterdag 20210911 Tijd: 19:00:00 Prijs: Gratis

Geen Karaoke en singer/ songwriter

natuurlijk hopen we jullie wel te zien voor een gezellige borrel avond.

Op last van de gemeente Leeuwarden moeten we per direct stoppen met de karaoke op donderdag en mogen op zaterdag geen singer/ songwriter meer neer zetten op het podium.

Want hiermee overtreden we de Corona regels . Als je dan ziet dat er in Zandvoort 75.000 mensen rond lopen geeft dat wel een vreemd gevoel.

We hebben tijdens gesprekken met de betreffende ambtenaren uitgelegd hoe wij denken dit veilig te doen met iedereen een vaste zitplaats, reservering , bediening aan tafel , voldoende afstand, wisselden kapjes op de microfoons voor de karaoke en max 2 zittend aan het zingen en zacht volume en max aantal bezoekers allen zittend en toch volgt de gemeente Leeuwarden de landelijke regels en mag het niet.

De Quiz Night op vrijdag willen ze door de vingers zien want ja is vergelijkbaar met zitten in een restaurant waar je ook zit en waar bediening ook langs de tafels komt en ik bij ons langs de tafels loop om de quiz antwoord formulieren op te halen.

We hebben geprobeerd iets van de ScooterS sfeer te brengen in ons café met volgens ons goeie regels waar er binnen de landelijke regels toch iets meer mogelijk had moeten zijn.