Datum: Vrijdag 1 maart Tijd: 21:00 Prijs: gratis

DAN AND THE MIDDLEMEN, STATERA EN PULSE

3 acts on stage deze avond, hoe leuk is dat !!

We are Dan and the Middle Men. A punchy and energetic Alt-Rock band from the North

Wie wint De Mentos Grote Prijs van Nederland en wordt de beste nieuwe live-act van 2024? Een van de deelnemers van de muziekwedstrijd komt uit Drachten: Dan and the Middle Men. Het viertal heren won al de Kleine Prijs van Fryslân en is volgens organisator Friesland Pop één van de beste nieuwe live-band uit deze provincie.

]

STATERA

Statera is opgericht eind 2022, werd in het begin van 2023 uitgenodigd bij Simplon UP. De band wist de band binnen de drie maanden na het begin van het bestaan een volledige set te creëren, en in 2023 volgden vijftien shows, samen met de release van hun singles ‘Slowdrive’ en ‘Regret’. Hun muziek, een mix van alternatieve rock, punk attitude en indie randje, verkent abstracte thema’s die de pracht en pijn van kwetsbaarheid in een chaotische wereld belichten. Met meer muziek, shows en levenservaring in de pijplijn, staan ze klaar om in 2024 hun artistieke visie verder te delen met de wereld.

Discover PULSE,

An exciting new alternative rock band that builds upon the musical legacy of pioneers in grunge, punk, rock, and rock ‘n’ roll. Hailing from Leeuwarden, they share their passion with the audience and deliver a refreshing blend of their own music and style. These tracks reflect life in all its nuances – sometimes serious, sometimes lighthearted – taking you on an immersive journey. With the force of pulsating tunes, they tell stories and aim to let people lose themselves in the moment.

https://youtu.be/Xw6ZPmbZfAk

Optredens worden mede mogelijk gemaakt door Friesland Pop en het Cultuurfonds