Datum: Maandag 20210626 Tijd: 21:00:00 Prijs: Free

Live on stage: Julian Dijkstra

Zaterdag 26 juni Live on Stage Julian Dijkstra, aanvang al om 21.00 uur!!

Na iets mee dan een jaar is Julian weer de 1e muzikant die onze nieuwe start met live muziek gaat doen in Scooter’S. Echt te gek dat we weer los kunnen met jullie vermaken.

Ja we mogen weer entertainment brengen en trappen af met een optreden van Julian Dijkstra bekend van de Breezer Experience. Let op vanaf nu beginnen optreden bij ons om 21.00 uur en niet meer tot diep in de nacht!!

Reserveer een zit plek voor deze eerste live show door te bellen met 058 2162666 of stuur een bericht via de Messenger.

We moeten i.v.m. de corona maatregelen nog wel zitten en een registratie en controle check houden bij de deur maar zo fijn dat wel jullie mogen gaan vermaken met de klanken van live muziek. We kunnen niet wachten tot we binnenkort weer helemaal gewoon open mogen en een band op het podium kunnen gaan verwelkomen.

Voor deze show zetten we weer een klein podium neer voor in de zaak naast de ingang zodat iedereen Julian kan zien zitten. We gaan tijdens het optreden met de pet rond voor een bijdrage aan het optreden in deze kleinere setting.

We hebben op onze kleine kaart o.a. de lekkerste bourgondische bitterballen en natuurlijk kun je gebruik van de plate service die we aanbieden. We zijn open vanaf 16.00 uur en terras is open tot 2.00 uur.