Datum: Vrijdag 10 november Tijd: 21:00 Prijs: Gratis

Milk & Alcohol

De groep werd in 2020 speciaal opgericht voor het Keunstfestival in de Oranjewijk, waar de heren woonachtig zijn. Eentje woont derhalve aan de andere kant van het Nieuwe Kanaal.De samenwerking smaakte naar meer en zo bestaat de groep anno 2023 nog steeds en ververst zo nu en dan het repertoire met nummers uit de new wave periode van eind jaren 70 en 80-er jaren maar ook wel ouder materiaal.

Gerco van Beek, lead gitaar/zang – Gilbert Terpstra, drums/zang (ook Baker&Sons/William Seen’s Transport Music) – Sjoerd van Kammen, leadzang/gitaar (ook Mosken, Oleander Roots) en Eric Ennema, basgitaar/zang. 

De groep put uit een keur aan bekende en wellicht minder bekende nummers. Denk aan de Joe Jackson Band, Talking Heads, The Cure, Waterboys, INXS en the Stray Cats.De heren kennen elkaar uit hun rijke muzikale verleden.Eric zat eerder met Gilbert in bands als Pin-Baskets (1981), Trio Hell, Buzzgum en Drift, terwijl Gerco met Eric en Gilbert in de groep Drift (2014) zat en een verleden heeft in de groep Hallo Betty. Sjoerd zat ooit met Gilbert in een band (Fools & Pretenders – 2018) en heeft Sjoerd een indrukwekkende staat van dienst met de groep Monstertux (2006), welke ooit een succesvolle tour hebben gedaan met de groep Marillion.