Datum: Zaterdag 20 januari Tijd: 21:00 Prijs: gratis

Oerrock Play Offs

Elk jaar strijden negen bands in de voorrondes van de Oerrock Play-Offs voor een plek in de Play-Offs finale met als ultieme beloning een plek op het grote Oerrock podium.

Days To Imagine.

De vierkoppige rockband Days To Imagine (DTI) begon eind 2017 aan een duidelijke en uitdagende missie! Een positive vibe overbrengen met de covers en het eigen werk waarmee ze optreden. Of het nu zomer of winter is, ze staan er middenin! Vanuit Friesland tonen ze passie voor de wereld en muziek die geschikt is voor zowel jong als oud. Alles is lekker met een laagje DTI!

Bohemian Royalty

Bohemian Royalty is de enige Queen tributeband uit het het Hoge Noorden en speelt Queen zoals Queen bedoeld is: rauw, eerlijk en doorleefd.

Maak samen met ons een reis door het Queen-tijdperk en beleef hun muziek als nooit tevoren! Naast een selectie van de grootste hits komen vooral de soms vergeten deep cuts en het minder bekende werk van Queen voorbij.

En nee… we dragen geen strakke broeken, pruiken of opplak-snorren. Bohemian Royalty is en blijft een eerbetoon aan Queen in de meest pure vorm met slechts één belofte: We WILL Rock You!

Bohemian Royalty is: Jan Grau (zang), Gerben van Dooremaal (gitaar), Klaas Kloosterman (bas) en Tom Boeken (drums).

Endorfine

ENDORFINE is een coverband uit Friesland die bestaat uit 5 ervaren muzikanten die samen met het publiek maar 1 doel hebben: ENDORFINE kweken! Ze doen dit met heerlijke pittige covers van toen en nu waar de top2000 losjes als leidraad gebruikt wordt. Van gevoelige ballads tot de grens van Metal, alles kan voorbij komen tijdens een avondje ENDORFINE.