Oerrock Play Offs3e Voorronde de Oerrock Play-Offs

Elk jaar strijden negen bands in de voorrondes van de Oerrock Play-Offs voor een plek in de Play-Offs finale met als ultieme beloning een plek op het grote Oerrock podium.

Bands die gaan strijden deze avond zijn Side Track , Orange River en the Pinheads.

Power-Rock coverband The Pinheads brengen je de ultimate Rock Experience met hun Hail to our Heroes show! Een uitbundige en energieke show waarbij de grootste hits van echte gitaarhelden zonder pardon het publiek in worden geslingerd: AC/DC, Metallica, Rammstein, Linkin Park, Pearl Jam of Muse, The Pinheads brengen je overtuigende sets boordevol classics én verrassende uitstapjes! Strakke en originele medleys van stevige classicrock tot en met de hedendaagse gitaarhits zorgen voor een razendsnel tempo. De passie van de vijf ervaren vrienden spat van het podium en dat werkt aanstekelijk!

Orange River is een jong en actief bandje die meerdere genres speelt op één avond. Van Rammstein naar The Police van Queen naar Boudewijn de Groot.


Sidetrack.

Geen gebaande muzikale paden, maar bluesrock zoals wij vinden dat het moet klinken. Een groovende ritmesectie overgoten met rauwe no-nonsense gitaarklanken en een krachtig zanggeluid!

https://www.oerrockplayoffs.nl

Oerrock Play Offs