Datum: Vrijdag 22 september Tijd: 21:00 Prijs: GRATIS

POP RONDE

Popronde is een intitatief van Stichting Popwaarts en is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag.

Voorbeelden van deelnemers uit het verleden die het ver hebben geschopt: Racoon, De Staat, Dotan, Chef’ Special, John Coffey, Blaudzun,The Vices, EUT, Rondé, Roosbeef, Kensington, Jeangu Macrooy, Lucky Fonz III, WIES, Nana Adjoa, Nona, Pip Blom, MEAU, GIAN, Jay-Way, en Haevn.

JESPER JESPER : Pop ronde scheme Showtime is strak 21.30 uur

JesperJesper is de nieuwe band rondom Jesper Albers, die je kunt kennen als drummer/zanger van rockband Paceshifters of als drummer van de Australische band Wolfmother.

Dit keer speelt hij zijn eigen werk als zanger/gitarist ondersteund door zijn band. De debuut EP komt uit in het najaar van 2023 op Goomah Music. Voor liefhebbers van indie en alt-country.


PRIMAAT : Pop ronde scheme Showtime is strak 23.00 uur

Vlijmscherpe Nederlandstalige raps, funky blazers en jazzy keys; dat zijn de kenmerken van de achtkoppige band Primaat uit Overijssel. Primaat blaast je omver met hun sterke blazerssectie en overweldigende energie. Kenners noemen het ‘opzwepende urban hiphop funk’, Primaat noemt het simpelweg ‘beestachtig lekker’. En dat dekt inderdaad 100% de lading!


AFTERPARTY DANSCAFÉ MET VERZOEKJES TOT LAAT.