Datum: Vrijdag 23 juni Tijd: 21:00

Poppa Jay & the Holy Rollers & Byrchwood

Byrchwood is de nieuwe band rond rond te gekke gitarist Tim Birkenholz. Op het straat festival was hun eerste show en zo te gek dat ze nu bij ons staan. Rockband from Friesland, Netherlands. Songs written by Tim Birkenholz and made alive by a powertrio
Drums: Peter Ten Wolde
Bas: Abe Alberts
Gitaar en zang Tim Birkenholz

Daarnaast zijn we super blij dat de heren van Poppa Jay & the Holy Rollers ook komen spelen. Niets is heilig voor dit rock trio uit Drachten. Behalve de belofte dat er een show wordt neergezet vol humor en foute teksten. Een rauwe gitaar, een bulderende bass en een knallende drummer. De perfecte ingrediënten voor een explosief optreden dat je niet mag missen.

Poppa Jay & the Holy Rollers! GEEN! christian rock band.
Wel maken ze voet stampende, zelfspottende, lekkere rock & roll!
.
Opgericht in 2021 maar eigenlijk is Poppa Jay & The Holy Rollers al aan het rollen sinds 2014. Broers Lenny & Jeroen schrijven al sinds 2014 muziek en de band heeft in meerdere formaties bestaan tot in 2021 hun neef Eric bij de band kwam: “Thus Poppa Jay & The Holy Rollers were born”.
.
De bandnaam doet denken aan een Christian Rock Band, maar niks is minder waar. Werp één blik op de teksten en je zult begrijpen waarom.
Foute teksten, humor, een rauwe gitaar, een bulderende bass en een knallende drummer.
De perfecte ingrediënten voor een explosief optreden die je niet mag missen!
Poppa Jay & the Holy Rollers bestaat uit:
🎵 Drums + zang: Eric
🎵 Gitaar + zang: Jeroen
🎵 Basgitaar + zang: Lenny

Bands spelen tussen 21 uur en middernacht, afterparty danscafé met verzoekjes.