Datum: Vrijdag 20200306 Tijd: 23:00:00 Prijs: Gratis toegang

Raw Medicine

Raw Medicine ( ex Wild Romance, Brood, Vitesse)
Voor de 3e keer gaan we genieten van een te gekke show en volgens sommigen wel de gig van het jaar, met 3 man klinkt het of er een hele grote band staat.

3 mannen met een staat van dienst waar je u tegen zegt.

Raw Medicine, de band van Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. Deze geoliede machine speelt dampende Rock & Roll met passie en power, die je ouderwets bij de keel grijpt!

Deze ervaren muzikanten kennen we natuurlijk van: HERMAN BROOD, WILD ROMANCE, VITESSE, PARIS DANDIES, LOUISIANA RADIO, MICK TAYLOR en vele anderen.

In plaats van op hun lauweren te rusten, weten de mannen van RAW MEDICINE intussen een stevig aantal bezoekers te trekken met een eigen repertoire, met hier en daar een knipoog naar hun verleden.

De band kwam halverwege 2017 flink in het nieuws op social media vanwege de hernieuwde samenwerking tussen Dirk Vermeij, Rudy Englebert en Arthur Bont. De eerste optredens volgden elkaar in rap tempo op, en de recensies liegen er tot op de dag van vandaag niet om.

“Dacht je dat Rock & Roll dood was?

Nee hoor, die is springlevend!

Het heet alleen nu anders:

Het heet nu RAW MEDICINE”

Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: just what the doctor ordered!

https://www.facebook.com/countdowncaferadiotv/videos/2038634202900211/

https://www.facebook.com/events/2675256825894472/