Datum: Vrijdag 20200131 Tijd: 21:00:00 Prijs: Gratis

Steven Lont Sessie- Jamsessie.

De Steven Lont Sessie. Jamsessie/ open podium backline is aanwezig.
Het is al weer 4 jaar geleden dat onze goede vriend en de zeer geliefde muzikant Steven Lont is overleden. We hebben toen een week na zijn overlijden een jamsessie gehouden ter nagedachtenis aan hem.
Het was voor velen een speciale avond. Allemaal muzikanten die wel met Steven, en of met elkaar hadden gespeeld waren er. Veel muzikanten die elkaar kennen, maar elkaar nooit tegenkomen. Op deze manier samen Steven herdenken gaf een speciaal gevoel.
Veel muzikanten gaven toen ook aan dat ze elkaar eigenlijk 1 per keer jaar gewoon zouden moeten treffen en dan niet alleen even snel bij een pomp onderweg of via facebook elkaar tegenkomen.
Steven leeft nog in vele harten voort. Daarom hebben we besloten om elk jaar de Steven Lont Sessie te gaan houden. Dit ter nagedachtenis aan Steven.
Hij was bij ScooterS sinds zijn zestiende al een bekend gezicht, velen hebben met hem tot in de late uurtjes gejammed of opgetreden.
Graag willen we jullie daarom uitnodigen om hem muzikaal te eren door middel van een jamsessie waaraan iedereen kan deelnemen. Het is de bedoeling dat we er met z’n allen een toffe avond van maken waarbij we fijne herinneringen kunnen delen en bovenal veel muziek kunnen maken!
Steven zou dit fantastisch vinden.
Er is een backline aanwezig. Instrumenten graag wel zelf even meenemen. aanvang vanaf 21.00 uur.

https://www.facebook.com/events/824648404629848/