Datum: Vrijdag 20191101 Tijd: 23:00:00 Prijs: Gratis toegang

The Sketchers & 10 to GO

We trappen af met de leeuwarder ska band the Sketchers..
Zo leuk ze nu in Scooter’S te gaan zien.

The Sketchers spelen PastaFariSkaPunk geheel in de geest van het Vliegende Spaghetti Monster. Als u zich dan bedenkt dat veruit de meeste andere bands heel wat anders spelen, acid jazz bijvoorbeeld, of relimetal, dan zult u het met mij eens zijn: The Sketchers zijn een unieke band.

The Sketchers zijn een in veel opzichten unieke band. Zo telt de band bijvoorbeeld zeven leden met een gezamenlijke leeftijd van 217 jaar, wat misschien niet echt uniek is, maar toch weinig voorkomt. En hoeveel bands kent u waarvan de bassist tevens wereldkampioen koekhappen is, de drummer van de planeet Krypton komt, de gitarist hardnekkig blijft ontkennen, Abraham Lincoln vermoord te hebben, de trombonist én heel bescheiden én de Schepper van het universum is, de saxofonist in het geheel niet op Willeke Alberti lijkt, de trompettiste door haar totale a-frygmasticiteit een bron van jaloezie voor velen is en de zanger (ook bekend als ‘de Verschrikkelijke Schreeuwman’) geheel zelfstandig het zwarte garen en het buskruit heeft uitgevonden? Niet veel, wil ik wedden.

Rond de klok van 1 uur gaan onze vrienden van 10 TO GO weer ouderwets los bij ons on stage!!

Deze Leeuwarder band gooit ska, punkrock en reggae in de blender en presenteert het als een heerlijk driegangenmenu waar jij je vingers bij aflikt. Live is alles nog net wat lekkerder. Het is pogoën geblazen! Party time. Dansen en Dansen

Vocals/Rythm Guitar: Pieter Bosma
Drums: Evert Ane Abma
Bass: Harmen de Bruin
Keys: Andrew Ho Sam Sooi

https://www.facebook.com/events/401246030570559/

10 TO GO – Monster Island (Official Music Video)

OUT NOW! Music video of "Monster Island" Watch full video on Youtube: https://youtu.be/UwflsrXHGQgLike, share & subscribe to our Youtube channel!

Geplaatst door 10 TO GO op Woensdag 8 mei 2019

New … Nu elke zondag live muziek!! We gaan open om 18.00 uur en er is jamsessie/ open podium vanaf 19.00 tot 22.30 uur.
We sluiten om middernacht.