Datum: Vrijdag 20191004 Tijd: 20:00:00 Prijs: 2.50

Top 2000 Quiz a GoGo

We hebben een nieuwe muziek quiz!! Als afterparty komt Ilanois optreden.

In deze quiz wordt jullie kennis getest over muziek in de breedste zin van het woord. Met algemene vragen over muziek, albums, artiesten, concerten, een fotoronde en veel muziekfragmenten is deze quiz 2 uur lang vermaak.

Dit is echt een ander soort quiz dan dat we op de woensdag houden, dus laat je verrassen !! Je kunt je opgeven via info@cafescooters.com Deelname is 2.50 p.p.

Fotoronde

Gegeven is de cover van een bekend album waarop de tekst digitaal is weggewerkt. Gevraagd is de naam van de artiest/band (1pt) en de naam van het album (1pt).

Ronde 1 – Harde Kennis

Er wordt een fragment afgespeeld, en daarna worden over dit fragment 4 vragen gesteld.

Ronde 2 – Facts and Figures

Er worden vragen gesteld over de Top 2000. Voor iedere vraag vallen in totaal 4 punten te verdienen, in sommige gevallen verdeeld over meerdere antwoorden. .

Ronde 3 – Sing Along

De nummers worden op een gegeven moment afgekapt. Aan de teams de taak om de 4 regels die nu eigenlijk zouden volgen te noteren. Voor elke correcte zin 1 punt.

Ronde 4 – Covering Up

Er worden fragmenten afgespeeld van nummers die in een versie van een andere artiest (ook) de Top 2000 hebben gehaald. Gevraagd wordt de naam van het nummer (1 punt), de naam van de artiest die hier in beeld is (1 punt), en de naam van de artiest die óók een versie van dit nummer heeft gemaakt, en daarmee de Top 2000 haalde (1 punt). De ranking op de Powerpoint geeft de plek aan waarop dat laatste nummer staat in de meest recente Top 2000.

Ronde 5 – Raad de Plaat

Gevraagd wordt de naam van de uitvoerend artiest/band (1pt) en de naam van het gespeelde nummer (1pt)

Finalespel

Van de teams die op nummer 1 en 2 staan wordt gevraagd hun beste speler naar voren te sturen. Deze staan aan weerszijde van de quizmaster, met in het midden een receptiebel. De vraag wordt gesteld, en degene die als eerste op de bel drukt mag het antwoord geven.

https://www.facebook.com/events/437475056867245/