Datum: Zondag 20220508 Tijd: 23:00:00 Prijs: Gratis

Voorronde De Kleine Prijs van Fryslรขn 15.00 uur.

De ๐Š๐ฅ๐ž๐ข๐ง๐ž ๐๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐…๐ซ๐ฒ๐ฌ๐ฅ๐š๐ง is een muzikale contest die georganiseerd wordt door ๐…๐ซ๐ข๐ž๐ฌ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐๐จ๐ฉ. Deze vindt plaats door heel Friesland met als doel om meer optreedmogelijkheden te creรซren voor beginnende acts uit Friesland.๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ #4 (Bands, pop)
โ€ข ๐——๐—œ๐—”๐— ๐—ข๐—ก๐——๐—ฆ//๐—›๐—ข๐—ก๐—˜๐—ฌ
โ€ข ๐—ฆ๐—˜๐—Ÿ๐— ๐—”
โ€ข ๐—–๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ฑ๐˜‚๐˜€
โ€ข ๐—•๐—ฅ๐—ข๐—”๐—— ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—˜๐—˜๐—ง
โ€ข ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—”๐˜๐˜๐—ถ๐—ฐ
โ€ข ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ž๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜€

Tijdens deze eerste voorronde in ๐‚๐š๐Ÿ๐ž ๐’๐œ๐จ๐จ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ in ๐‹๐ž๐ž๐ฎ๐ฐ๐š๐ซ๐๐ž๐ง zullen twee acts door gaan naar de halve finales. Naast alle acts die rechtstreeks doorgaan geeft Friesland Pop nog enkele wildcards weg. De act die de finale wint komt in aanmerking voor selectie voor het ๐—›๐—ถ๐˜ ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ก๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ต traject, waarbij inbegrepen is optredens op ๐—˜๐—ฆ๐—ก๐—ฆ en ๐—•๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ. Daarnaast zijn er er nog prijzen te winnen ter ontwikkeling van de artiesten en acts.Meer informatie is te vinden op:ย www.kleineprijsvanfryslan.nl

De criteria voor de wedstrijd zijn dat je band/act minimaal 50% afkomstig is uit de provincie Friesland, dat jullie eigen werk spelen en geen platencontract hebben.

Recente winnaars van de Kleine Prijs van Fryslรขn zijn onder andere Delore (2019) Lester Blackfield (2018), Katie Koss(2017), Pendants (2016), Abdomen (2015) en The Homesick (2014)).