Live muziekElke vrijdag  en zaterdag  staat er live muziek op het podium.  Al sinds 2004  hebben vele  artiesten uit binnen-  en buitenland hun weg gevonden naar het Scooter’S podium.

Op de vrijdagavond is er ruimte voor eigen werk bands,  thema bands (rock n roll, blues, rock a billy, salsa enz.) singer/songwriters en of tribute bands. Regelmatig kun je hier bands uit het buitenland aantreffen die graag Scooter’S in hun tour programma opnemen voor de perfecte sfeer, het podium, café geluid en de beleving die ze voelen.

Op de zaterdagavond staat er altijd een coverband  op het podium die het publiek vermaakt met pop, rock, soul, funk en of disco covers van vroeger tot nu.

Wij programmeren bewust later op de avond en zijn voor velen dan ook het afterparty podium voor optredens in Pop Podium Neushoorn, Schouwburg de Harmonie, zalen Schaaf of concerten georganiseerd door podium Asteriks. Na de optredens gaan we nog door met de verzoekjes show tot sluit.  We vragen geen entree voor de optredens.

Optredens zijn altijd tussen 23.00 uur en 3.00 uur.